Mirovale mreže u duelu između FK Radnik i FK Bokelj

Bijeljinski tim trenutno u Crnoj Gori

Mirovale mreže u duelu između FK Radnik i FK Bokelj

Bh. premijerligaš Radnik iz Bijeljine u sklopu priprema za drugi dio sezone odigrao je novi kontrolni meč.

Bijeljinci formu za nadolazeće izazove bruse u Budvi, a na crnogorskom primorju su jučer odmjerili snage sa tamošnjim drugoligašem Bokeljom iz Kotora.

Meč između Radnika i Bokelja odigran pred 100 gledalaca protekao je u "tvrdoj" igri, nije bilo izrazitih šansi i ljepote u igri, a na kraju je isti završen nepopularnim rezultatom 0:0.

Do 11. februara, kada je planiran povratak u Bijeljinu, Radnik će odigrati još utakmice sa Tuzla Cityjem i Jedinstvom iz Bijelog Polja.

Prijateljska utakmica:

FK Radnik - FK Bokelj 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Radnik: Marković, Sušić, Isić, Tahirović, Nikić, Mekić, Vasić, Motika, Hairlahović, Đlmić, Delić. Igrali su još: Lučić, Bečelić, Krsmanović, Hodžurda, Radović, Popara, Šantić, Hadžić, Bradonjić, Maksimović. Trener: Mladen Žižović.

FK Bokelj: Perović, Bećirvić, Šćekić, Obradović, Lorbić, Ivanović, Batuta, Kaludžerović, Pajović, Maraš Popić. Igrali su još: Lalić, Banda, Pavićević, Marković, V. Čavar, M. Čavar, Radenković, Zlatičanin. Trener: Milorad Malovrazić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi