Odigrao fantastičnu utakmicu protiv Hoffenheima

Mladi igrač pruža sjajne partije

Jadon Sancho današnjim golom protiv Hoffenheima ušao u historiju Bundeslige

S. Pašalić

Nogometaši Borussije Dortmund su danas u veoma zanimljivoj utakmici protiv Hoffenheima odigrali 3:3.

Ekipa Luciena Favrea je na nevjerovatan način ostala bez tri boda te je nakon vodstva od 3:0 dopustila gostujućoj ekipi da stigne do neriješenog rezultata i tako pruži priliku Bayernu da eventualnom pobjedom protiv Schalkea smanji prednost Dortmunda na tabeli.

Strijelac prvog gola za Borussiju je bio Jadon Sancho u 32 minuti koji je s novim golom postao najmlađi igrač u historiji Bundeslige koji je postigao 8 golova.

Igrač Borussije iz dana u dan pokazuje svoj kvalitet i već sada se može reći da ga očekuje blistava karijere ukoliko ovako nastavi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.