Bičakčić se oporavio, protiv Borussije kreće od prve minute

Comeback našeg stopera

Bičakčić se oporavio, protiv Borussije kreće od prve minute

Ermin Bičakčić konačno se oporavio i bit će u sastavu Hoffenheima za predstojeću utakmicu protiv Borussije Dortmund.

Jesenas je ovaj reprezentativac BiH u kontinuitetu pružao vrlo dobre partije u Bundesligi, našao se uostalom i u idealnoj momčadi polusezone, ali zbog jake prehlade i upale pluća posljednje četiri utakmice Hoffenheima je propustio.

Osjetilo se to uveliko i na rezultatima Hoffenheima, koji je na posljednje četiri utakmice slavio tek jednom, a mediji u Njemačkoj pišu kako se Bičakčić sada konačno oporavio i da će gotovo sigurno od prve minute započeti predstojeći meč s Milionerima.

Nijemci najavljuju da će Julian Nagelsmann na Westfalenu izvesti sljedeći sastav: Baumann, Kaderabek, Vogt, Bičakčić, Schulz, Grillitsch, Geiger, Amiri, Demirbay, Kramarić, Joelinton.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bičakčićev povratak svakako može radovati i selektora reprezentacije BiH Roberta Prosinečkog pred martovske kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, posebno jer se radi o defanzivcu koji uz Tonija Šunjića ima najveću minutažu u svom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi