Špekuliše se da će tim koji bude želio ovog mladića u svojoj ekipi, morati izdvojiti oko 35 miliona eura.

Gdje će mladi Englez?

Pocchetino i Klopp na ljeto žele nogometaša West Hama

Esmer Oštraković

Trener Tottenhama, Mauricio Pochettino, uradio je nešto što je velika rijetkost u današnjem nogometu.

Naime, on cijelu godinu dana nije doveo niti jedno pojačanje u svoju ekipu. Ipak, čini se da će se ta priča promijeniti narednog ljeta.

Mediji u Engleskoj javljaju kako je ozbiljno zainteresovan za igrača West Ham Uniteda, Declana Ricea. Dvadesetogodišnji Englez ove sezone nastupa na poziciji zadnjeg veznog, a ne na štoperu gdje je započeo karijeru.

Dovođenje ovog sjajnog nogometaša, Pochettinu bi mogao pokvariti Klopp, koji bi također želio sjajnog mladog Engleza u svojoj ekipi. Špekuliše se da će tim koji bude želio ovog mladića u svojoj ekipi, morati izdvojiti oko 35 miliona eura.

Oba trenera poznati su kao treneri koji vole šansu davati mladim igračima, ali ostaje pitanje koju od ove dvije ekipe će odbarati Rice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.