Španski defanzivac je nakon meča dao pomalo i smiješnu izjavu.

Španac nakon meča

Azpilicueta: Igrali smo dobro u prvih pet minuta

Španski fudbaler Cesar Azpilicueta bio je razočaran nakon današnjeg poraza njegovog tima u gostima protiv Manchester Cityja.

Podsjetimo, Chelsea je doživio jedan od tajtežih poraza u historiji jer je na Etihadu izgubio čak 6:0, a Azpilicueta je nakon meča poručio da je ovo bila najgora noć njegove karijere.

"Ovo je najgora noć moje karijere. Teško je uopšte objasniti šta se desilo. Bili smo dobri u prvih pet minuta, ali to nije dovoljno. Bila je ovo razočaravajuća i frustrirajuća utakmica. Primamo mnogo golova, to ne smijemo sebi dozvoliti".

"Kada izgubite 6:0, onda znate da niste igrali dobro. Znali smo da će biti teško, a sada možemo samo da se izvinimo navijačima", rekao je Španac.

Inače, Chelsea će priliku za popravni imati već u četvrtak kada u okviru prvog meča šesnaestine finala Evropa lige gostuje kod Malmoa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.