Sigurna pobjeda Mostaraca

Bajgorić nakon rapsodije u Sarajevu: Svi u klubu rade dobar posao

Samir Mlaćo

Pobjedom nad Centrom na gostujućem terenu Mostar SG Staklorad učvrtio se na liderskoj poziciji na tabeli Premijer futsal lige BiH.

 Ubjedljivih 9:2 obradovali su navijače Mostaraca , a posebno članove Uprave i stručni štab, čiji vrijedan rad tokom zimske pauze sada dolazi na naplatu.

"Naši učestali napadi na početku nisu donijeli golove. Nekim čudom Centar se odbranio, te je iskoristio prilike u dva navrata i iz brzih kontra napada poentirao. To nije negativno utjecalo na naše igrače. Oni su na vrijeme smanjili zaostatak, pa izjednačili i do pauze došli u vodstvo. U nastavak smo krenuli još jače i agresivnije, te smo do kraja uspjeli postići čak šest pogodaka. Priliku su iskoristili i igrači koji imaju manju minutažu. Potvrdili su da se na njih može ozbiljno računati i na najtežim utakmicama. Zadovoljni smo na kraju. Svi u klubu rade dobar posao", izjavio je nakon utakmice Amel Bajgorić.

Već za dva dana na programu je kup utakmica protiv Salinesa.

"Nemamo vremena za opuštanje. Već se uveliko pripremamo za Salines. U Kupu želimo trofej. U srijedu imamo imperativ pobjede", kazao je Bajgorić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.