Amel Bajgorić: Kalkulacija nema, idemo na pobjedu
Mostarci i Sarajlije opet će odigrati veliki derbi domaćeg futsala.

Pred veliki derbi bh futsala u nedjelju

Amel Bajgorić: Kalkulacija nema, idemo na pobjedu

Veliki derbi predstojećeg kola Premijer futsal lige BiH na programu je u nedjelju. Sastaju se Centar i Mostar SG Staklorad

 Atmosfera u mostarskom timu je odlična, a svi igrači, kako kaže predsjednik kluba Amel Bajgorić,  nadaju se trijumfu i nastavku pozitivnog rezultatskog niza.

"Očekujemo dobru utakmicu. Ipak je riječ o velikom derbiju bh. futsala. Centar danas nije kao kada su u timu imali Bilala Jelića ili Anela Radmilovića, ali su svakako kvalitetni i zaslužuju respekt. Mi svaki put idemo na pobjedu, pa tako i ovog puta. Nećemo kalkulisati. Volim utakmice sa dobrim protivnicima, to je uvijek poseban motiv" - rekao je predsjednik Amel Bajgorić.

 Tim aktualnog prvaka trenutno je lider na tabeli sa 28 bodova, sedam više od Centra i HFC Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi