FC Centar u zanimljivom meču bolji od KMF Leotar

Premijer liga BiH, 10. kolo

FC Centar u zanimljivom meču bolji od KMF Leotar

Ekipa FC Centar danas je u 10. kolu Premijer lige BiH ugostila ekipu KMF Leotar i slavila pobjedu rezultatom 7:4.

Poveli su gosti preko Nemanje Čečura u 13. minuti, ali je Handžić pet minuta kasnije poravnao iz kaznenog udarca.

Drugo poluvrijeme je donijelo puno više uzbuđenje i golova. Centar je preko Arsenijevića u 20. minuti stigao do 2:1, ali je Novo Milošević dvije minute kasnije poravnao na 2:2.

Tri minute kasnije Prošić pogađa za vodstvo centra od 3:2, a Handžić u 27. povisuje na 4:2. Nakon gola Salčina iz 28. minute rezultat je glasio 5:2, ali je Čečur minutu kasnije smanjio na 5:3.

Solo u 36. minuti povisuje na 6:3, ali uzvraža Tepavčević dvije minute kasnije. Konačnih 7:4 postavio je Prošić u 39. minuti.

Premijer futsal liga BiH, 10. kolo:

FC Centar - KMF Leotar 7:3

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

FC Centar: Seferović, Arsenijević (20'), Salčin (28'), Prošić (23', 39'), Handžić (18', 27'), Lukić, Kapi, Ždralović, Muminović, Sipović, Lokmer, Suković, Solo (36'), Tahirović.

KMF Leotar: Šarenac, Jokić, Čečur (13', 29'), Milojević, Milošević (22'), Sulaver, Debelnogić, Savić, Tepavčević (38').

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi