Kad neće onda baš neće

Danijel Subašić iz penala primio najnesretniji mogući gol

Endin Čaušević

Fudbaleri Monaca jučer su na nevjerovatan način ostali bez pobjede u gostima protiv Montpelliera.

Monaco je imao pobjedu u svojim rukama kada je Falcao zabio gol za 2:1, ali su onda u sudijskoj nadoknadi domaći igrači poravnali na 2:2 golom sa bijele tačke.

Penal je izveo Delort, a hrvatski golman Danije Subašić je akter vjerovatno najnesretnijeg penala u svojoj karijeri. On je uspio odbraniti ovaj udarac, ali je lopta dobila čudnu putanju i na kraju završila u golu Monaca.

Subašić je poznat kao veliki majstor za penala, te je i ovaj put pročitao protivnika, ali sreća nije bila na strani Monaca. Ovom pobjedom Monaco bi pobjegao s mjesta koje vodi u niži rang, no na to će još morati malo da sačekaju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.