Monaco ispustio pobjedu u nadoknadi, Vahid Halilhodžić i Nantes doživjeli šokantan poraz
Teško je danas bilo navijačima i igračima Nantesa. Bio je ovo prvi meč nakon pronalaska tijela njihovog tragično stradalog saigrača Emiliana Sale (Foto: EPA)

Ligue 1, 24. kolo

Monaco ispustio pobjedu u nadoknadi, Vahid Halilhodžić i Nantes doživjeli šokantan poraz

M. Šljivak

Ekipa Monaca remizirala je kao gost kod Montpelliera 2:2 u susretu 24. kola Ligue 1.

Dolazak Leonarda Jardima preporodio je ekipu Monaca i ovaj tim je danas osvojio bod na teškom gostovanju kod Montpelliera.

Gelson Martins je u 14. minuti doveo Monaco u vodstvo od 0:1, a ovaj rezultat se na semaforu zadržao sve do 66. minute kada domaći tim preko Labordea dolazi do poravnanja.

Falcao je u 82. minuti doveo Kneževe do novog vodstva od 1:2, da bi ipak u nadoknadi vremena gosti ostali bez pobjede. Dosuđen je penal, a Delort je pogodio za konačnih 2:2.

Vahid Halilhodžić je sa Nantesom doživio težak poraz od 2:4 na svom terenu od Nimesa.

U susretu kojem je sve bilo posvećeno tragično nastradalom Emilianu Sali, Nantes je golovima Coulibalyja i majeeda imao prednost od 2:0 na poluvremenu, ali su u nastavku nestali sa trena.

Nimes ih je potpuno pregazio u nastavku. Gosti su postigli četiri gola i došli su do trijumfa od 2:4.

Ligue 1, 24. kolo:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Montpellier - Monaco 2:2
Nantes - Nimes 2:4
Toulouse - Reims 1:1

Top Komentari

Salidzan
Namještaju tekme..
0 0
karlhajncbrazzzo
Niko se kao Vahid nije isplakao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi