Ne može bez smiješnih scena na pressu

Guardiola "poludio" na lapsus novinara: "Šest, osvojio sam šest titula u prvoj sezoni"

Endin Čaušević

Manchester City je jučer na Etihadu deklasirao Chelsea sa 6:0 u derbiju 26. kola engleskog Premiershipa.

Izabranici Pepa Guardiole nanijeli su Chelseaju jedan od najtežih poraza u posljednjih desetak godina, te su meč završili sa čak šest postignutih golova. City želi da odbrani titulu prvaka u Engleskoj i ekipa Guardiole izgleda zaista veoma moćno na terenu.

Zanimljivo je bilo i nakon press konferencije kada je Guardiola pričao o tome što ga Sarri nije pozdravio nakon meča, te je gospodski odgovorio da misli da ga samo jednostavno nije vidio.

Ipak, Pep ne može bez smiješnih scena na pressu, a tako je bilo i ovaj put. Jedan od novinara je postavljao Guardioli pitanje i rekao da je u prvoj sezoni s Barcom osvojio pet trofeja, a zatim ga je Španac prekinuo urnebesnom reakcijom.

"Šest, osvojio sam šest trofeja u prvoj sezoni", rekao je Guadiola i potom napravio nevjerovatnu grimasu na licu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.