Guardiola ispao gospodin iako se Sarri nije pozdravio s njim: Nije me vidio...
Trener Manchester Cityja nije htio ulaziti u verbalni sukob sa Sarrijem iako bi to neki treneri vjerovatno jedva dočekali.

Trener Manchester Cityja

Guardiola ispao gospodin iako se Sarri nije pozdravio s njim: Nije me vidio...

Španski trener Pep Guardiola ispao je pravi gospodin nakon što se trener Chelseaja Maurizio Sarri nije htio pozdraviti s njim poslije poraza na Etihadu od 6:0.

Nakon meča engleskog Premiershipa Guardiola je pružio ruku svom kolegi s druge strane, ali Sarri je samo prošao pored njega.

Ipak, Pep je poslije meča rekao kako ga italijanski stručnjak vjerovatno nije vidio.

"Nije me vidio. Imam dobar odnos s njim, nemamo problema", rekao je Guardiola pa se osvrnuo na to koliko je Sarriju trenutno teško:

"Oni su nas pobijedili na Stamford Bridgeu. Ljudi ne razumiju koliko je teško. U mojoj prvoj sezoni u Engleskoj također je bilo teško. Potrebno je da vam vlasnici kluba vjeruju", poručio je Pep.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Cuj gospodin zgazio 6:0 hehehehe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi