Ibrahimović je igrao za oba kluba

Šveđanin nema šta da izgubi

Ibrahimović: Ko god da prođe dalje, ja ću biti pobjednik

S. Pašalić

Manchester United će večeras u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na Old Traffordu dočekati PSG.

Bit će to susret dva tima koji ovu utakmicu dočekuju u različitom raspoloženju. United je od dolaska Ole Gunnar Solskjaera upisao deset pobjeda u jedanaest odigranih utakmica i u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj meč.

PSG s druge strane osim što je nedavno pretrpio prvi poraz u sezoni od Lyona dočekuje ovaj meč u nešto lošijem raspoloženju, ne toliko zbog poraza koliko zbog povrede Neymara bez kojeg će biti duže vrijeme, ali i povrede Cavanija koji je u utakmici protiv Bordeauxa morao izaći sa terena na poluvremenu.

Tako je tim iz Pariza od svog poznatog trojca iz napada Neymar-Cavani-Mbappe ostao samo sa Francuzom u vrhu napada.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ova utakmica privlači dosta pažnje, a bila je to i sjajna prilika da novinari Foxa upitaju Zlatana Ibrahimovića za komentar utakmice s obzirom da je igrao za United i PSG.

"Mislim da PSG ima blagu prednost zbog svojih igrača, ali ko god da pobijedi, ja ću biti pobjednik. Dakle ko god prođe dalje ja ću imati svoju ekipu u Ligi prvaka", rekao je Ibrahimović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.