Mulahusejnović bi ako se dogovore Čelik i Maribor na Bilino polje došao na šestomjesećnu posudbu, što bi u ovom trenutku sigurno dobro došlo samom igraču, ali i Zeničanima koji muku muče sa napadačima

Mladi reprezentativac BiH i napadač Maribora

Nardin Mulahusejnović dolazi na posudbu u NK Čelik · Saznajemo

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu će na Bilinom polju od 13 sati odigrati generalku protiv NK Vitez.

Ova utakmica će biti otvorenog karaktera, odnosno biće otvorena zapadna tribina za gledatelje.

Kako smo ranije i pisali, Zeničani su još u potrazi za jednim stoperom i napadačem, kako bi zaključili prelazni rok.

Kako SportSport.ba saznaje, Čelik je stupio u kontakt s menadžerom napadača Maribora, mladim reprezentativcem Nardinom Mulahusejnovićem. Trenutno su pregovori oko dolaska ovog mladog i talentovanog napadača na Bilino polje na šestomjesečnu posudbu.

Ovu informaciju potvrdio nam je i sam menadžer pomenutog igrača

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Upravo se nalazim na jednom sastanku, kada je u pitanju Mulahusejnović, kontaktirao me Čelik, vršimo pregovore s Mariborom oko posudbe, tako da bi narednih dana trebali biti poznato hoće li do realizacije doći", kazao je za SportSport.ba Admir Husarić.

Sigurno bi dolazak ovog visokog i korpulentnog napadača, koji se dokazao u Premijer ligi BiH, igrajući za Zrinjski i GOŠK. On trenutno nema zagarantovano mjesto kada je u pitanju ekipa Maribora, tako da bi eventualni dolazak na Bilino polje dobrodošao igraču, njegovom klubu, ali i Mariboru te Čeliku koji muku muči s napadačem, koji će "zabijati" golove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.