Kapiten NK Čelik propušta duel protiv FK Sloboda
Kapiten Zeničana je igrač koji jednim potezom može riješiti utakmicu, tako da će njegov eventualni izostanak protiv Slobode biti veliki hendikep za ekipu Adnana Orneka

Salčinović se povrijedio protiv Novog Travnika

Kapiten NK Čelik propušta duel protiv FK Sloboda · Saznajemo

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon prijateljske utakmice i pobjede protiv Novog Travnika na Bilinom polju rezultatom 3:0 nastavili su s pripremama pred nastavak takmičenja u Premijer ligi.

Zeničani bi u subotu trebali igrati generalku, ali protivnik još nije poznat. U duelu protiv Novog Travnika stručni štab je nastojao da igrači ispune određene taktičke stvari, odnosno akcije koje su uvježbavali na pripremama, osim tri gola u mreži protivnike i nijednog u mreži Bojana Pavlovića jedina mrlja na ovu utakmicu bila je povreda kapitena Čelika.

Fenan Salčinović se u duelu protiv Novog Travnika povrijedio i danas je bio na pregledu kod zvaničnog doktora kluba Faruka Hodžića, nakon pregleda ustanovljeno je da Salčinović ima parcijalnu rupturu gastrocnemiusa desne noge, te mu slijedi 7-10 dana pauze.

Kapiten Zeničana tako će sigurno propustiti generalku u subotu, a vjerovatno i prvi meč u nastavku sezone, kada na Bilino polje stiže tuzlanska Sloboda. To će biti svakako veliki hendikep za crno-crvene, jer je Salčinović dobro radio na pripremama, te bio jedan od najboljih igrača na pripremnim utakmicama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Taliban,jebo on mater svoju
1 5
seibeg
Fenan Salčinović gromada od čovjeka, veliki borac i sportista, podrška kapitenu Čelika, milivoje svinjo prestani roktati, Talibani su za tebe gospoda, pošteni i iskreni ljudi koji nedaju na sebe...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi