Novo ime u mostarskom timu

Tomislav Barbarić u Zrinjskom do 2021. godine · Zvanično

Tomislav Barbarić svoju karijeru će i zvanično nastaviti u redovima Zrinjskog.

Ovaj hrvatski nogometaš u redove Zrinjskog dolazi kao slobodan igrač nakon što je prethodno napustio Atryau, a kako je saopšteno na klupskom sajtu, ugovor je potpisao do ljeta 2021. godine. 

Prethodnih dana se činilo da će Barbarić karijeru nastaviti u Čeliku, sa klubom iz Zenice je  bio postigao i dogovor, ali na kraju se u cijelu priču umiješao Zrinjski čiju je ponudu ovaj defanzivac i prihvatio. 

Barbarić je već imao priliku igrati u našoj zemlji, tačnije u razdoblju od 2015. do 2016. godine kada je nosio dres Sarajeva, a još se, između ostalog, okušao u Rudešu, Dinamu, Splitu, Sturmu, Kortrijku... 

U Zrinjski su ove zime još stigli Čurjurić, Mujagić, Kolak, Gojković, Rodin...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.