HŠK Zrinjski: Sutra generalka protiv FK Igman
Plemiće sutra očekuje generalna provjera pred nastavak natjecanja u Premijer ligi a Sliškovićevu momčad testirat će Federalni ligaš FK Igman iz Konjica.

Nogometaši bh. prvaka se vrijedno spremaju za nastavak prvenstva

HŠK Zrinjski: Sutra generalka protiv FK Igman

Po povratku iz istarskog Medulina u kojem su nogometaši HŠK Zrinjski odigrali 4 utakmice igrači bh. prvaka nastavili su s treninzima na stadionu pod Bijelim Brijegom te se spremaju za skori nastavak Premijer lige.

Sutra će Zrinjski obaviti generalnu provjeru pred start prvenstva a protivnici mostarskom timu bit će nogometaši Federalnog ligaša FK Igman iz Konjica.

Jutros se na treningu Mostaraca pojavilo i jedno novo lice, Tomislav Barbarić karijeru će nastaviti u HŠK Zrinjski a ne u NK Čelik kako se to mislilo do neki dan. Prije treninga, gotovo po ustaljenom običaju, trener Blaž Slišković održao je kraći motivacijski govor svojim igračima a s njegovim početkom Mostar i igrače na treningu zasula je kiša iz gotovo vedrog neba.

HŠK Zrinjski prvenstvo nastavlja 24.02. kada će u prvoj utakmici proljetnog dijela Premijer lige gostovati na Pecari i odigrati meč protiv NK Široki Brijeg.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije