Trener HŠK Zrinjski

Blaž Slišković: Bazirao sam pripreme za meč na Pecari

Midhat Šljivak

HŠK Zrinjski ulazi u završne pripreme pred početak drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH.

Plemići sutra igraju generalku protiv Igmana iz Konjica, a prvenstvo nastavljaju 24. februara kada će gostovati na Pecari kod Širokog Brijega.

Trener mostarskog tima Blaž Slišković održao je govor pred početak treninga na kojem se pojavio i Tomislav Barbarić, koji će potpisati dvoipogodišnji ugovor.

"Nismo imali problema sa povredama i sa te strane možemo biti zadovoljni. Svi igrači su odradili određni broj treninga i radili su dosta kvalitetno. Pripremne utakmice su mogle biti i bolje odrađene. Nekim provjerama ipak možemo biti zadovoljni. Tražili smo se, dosta sam mijenjao ekipu, a tu je i dosta novih igrača", rekao je Slišković, te je dodao:

"Nakon svega što smo izmiksali, blizu smo početnog sastava za Široki. Ima još vremena da neke stvari korigiramo, nadam se ćemo u Širokom istrčati sa najspremnijom ekipom i da ćemo izboriti povoljan rezultat. Taj nam je meč jako važan i pozitivan rezultat bi nam donio pozitivnu atmosferu. Bazirali smo se dosta na taj prvi meč i tražim ekipu koja će dati najviše u prvoj utakmici. Provjera protiv Igmana će mi sigurno pomoći da još neke stvari vidim i narednih sedam dana ćemo pokušati da se osvježimo pred taj derbi", rekao je Blaž Slišković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč Široki - Zrinjski igra se 24. februara, a susret sa Igmanom na programu je sutra. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Đuka
Jebes ostale
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti