Aktivirao se na Instagramu

Bh. reprezentativac muvao Saru Petrović, ali njen odgovor ga spustio na zemlju

E. Čaušević

Reprezentativac BiH s brojem šest u proteklim sedmicama nalazi se u centru skandala zbog afere sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Bh. fudbaler proteklih sedmica puni portale i novine pričama iz privatnog života, dok o onim sa fudbalskih terena gotovo da nema traga. Skandal sa Karleušom još uvijek traje, te novi detalji se pojavljuju u javnosti, a za to vrijeme igrač Anderlechta već traži novu djevojku.

Naime, Igrač s brojem šest već se "bacio" u akciju i preko Instagrama je počeo da zavodi druge djevojke. Na njegovoj meti našla se Sara Petrović koja je inače fitnes trenerica.

Bh. fudbaler je odlučio da joj se javi i pošalje poruku na Instagram, ali je dobio odgovor koji će ga spustiti na zemlju. Očito je Sara ne želi imati ništa za Igračem s brojem šest, te mu je odlučila to jasno dati do znanja.

"Top izgledaš", napisao je bh. igrač u poruci, dok je Sara odgovorila putem Instagram storyja gdje je objavila njegovu poruku i poručila mu: "U pogrešnoj crkvi se moliš prijatelju".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.