Ne da joj mira: Karleuša se hvalila milionima, reprezentativac BiH je 'kopirao'

Nove provokacije

Ne da joj mira: Karleuša se hvalila milionima, reprezentativac BiH je 'kopirao'

O. Lekić

Skandal koji je izbio između pjevačice Jelene Karleuše i bh. nogometaša, čini se, ne jenjava i dalje.

U javnosti su se početkom godine pojavile eksciplitne fotografije, poruke i snimci koje je Karleuša (40) navodno slala defanzivcu Anderlechta, međutim sav sporni materijal pjevačica je označila kao lažan, u što joj je, čini se, povjerovao i suprug Duško Tošić (34).

U trenutku kada je skandal dosegao vrhunac Karleuša je spakovala kofere i otputovala kod supruga u Kinu, gdje inače igra, a nedugo poslije toga uslijedile su i fotografije sa rođendana na kojima su oboje djelovali sretno - kao da se ništa nije ni dogodilo. I ne samo to, s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je i članak kojim se ustvari pohvalila suprugom milionskim ciframa koje će dobiti potpisom novog ugovora sa Guangzhouom (8.500.000 po sezoni).

S druge strane reprezentativac BiH s brojem šest, kojeg je tvrdila da će uništiti, nema namjeru stati s provokacijama. Sada ju je namjerno 'kopirao' tako što je na svoj Instagram story objavio video gdje drži prekrižene noge, baš kao što je to pjevačica učinila kada je otišla svom suprugu u Kinu.

"Muka mi je od svega"

U međuvremenu Banjalučanin je dao još jednu izjavu za medije u Srbiji u kojoj je otkrio kako je upoznao i Karleušinu majku, te djecu.

"Ne želim više pričati o Jeleni. Sve što sam imao, rekao sam u priopćenju koje sam okačio na svoj Instagram, to je prava istina. Mogu samo potvrditi da sam upoznao njene kćeri, sretali smo se u prolazu. Majku Divnu sam upoznao u Ateni, kada je Jelena dolazila kod mene", rekao je i  dodao:

"Iskreno, muka mi je od svega toga."

Uslijed cijelog skandala defanzivcu Anderlechta je mnogo skočila i popularnost na društvenim mrežama. Samo na Instagramu ga danas prati više od 100.000 ljudi.

Top Komentari

hasanze
Pa ljudi moji cime se bavi ovaj portal idite vise u PM i vi i karleusa i ognjen dajte ono iz naslova pšortala, neandertalci nepismeni.
9 0
Chupy
Druze moj, da si covjek, ne bi to priznao ni u ludilu, pod raznim pritiscima. Da si covjek!? A ne sam to plasirati u javnost. Ako mislis da si faca s tim, nisi, dno dna si od covjek. Takve stvari se zadrze za sebe mutantu jedan.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi