Jelena Karleuša uzvraća udarac, čeka se odgovor bh. reprezentativca

Nastavlja se popularna afera

Jelena Karleuša uzvraća udarac, čeka se odgovor bh. reprezentativca

Srbijanski pjevačica Jelena Karleuša danas je objavila video u kojem je proručila da je spremila 120 tužbi povodom nedavne afere sa njenim golišavim fotografijama i SMS porukama.

Podsjetimo, nedavno su na internetu osvanule golišave fotografije koje je Karleuša navodno slala bh. reprezentativcu sa brojem 6, a tim povodom Jelena je odlučila da tuži srbijanske medije koji su pisali o tome i iznosili njene navodno lažne izjave, kao i izjave njenog supruga.

Također, Jelena u tužbama tereti i bh. reprezentativca kojeg u videu oslovljava kao 'osoba', a njemu na teret stavlja da je saučesnik jer je u javnost iznio njihovu privatnu SMS prepisku, kao i fotografije.

Kako prenose srbijanski mediji, bh. reprezentativac nije zabrinut zbog pomenutih tužbi te je navodno poručio jednom prijatelju da će na sudu otkriti sve detalje veze s njom ako zaista bude primoran.

View this post on Instagram

✍🏻 120 lawsuits against Serbian press

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Top Komentari

Alkma
Sve mi je jasno samo ne kontam zar ovaj Dusko Tosic moze biti toliki maloumni konj da mu neko tuca zenu i da on predze preko toga
7 2
Havdika
savrseno sportski portal fujjjj
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi