Navijači Barce nemaju milosti

Boatengu je bolje da ne ulazi danas na Twitter

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su pred svojim navijačima pobijedili Valladolid sa 1:0 u meču 24. kola La Lige.

Barca je utakmicu odigrala u dosta izmjenjenom sastavu jer je Ernesto Valverde odmarao pojedince zbog meča osmine finala Lige prvaka protiv Lyona. Tako je u napadu šansu dobio Kevin-Prince Boateng koji je debitovao za Barcelonu što se tiče utakmica La Lige.

Boateng je zaigrao umjesto Suareza, ali jednostavno nije se mogao sastati s loptom. Iskusni napadač je imao čak i jednu fantastičnu priliku u drugom dijelu da se upiše u listu strijelaca, ali se spetljao pred golom gostiju i postao meta ismijavanja na društvenim mrežama.

Nakon završetka utakmice navijači Barce su bili dosta aktivni na Twitteru, a najviše su kritikovali igru Boatenga. Većina ih je poručila da uopšte ne znaju kako je Boateng završio u Barceloni i da je sinoć pokazao da klub ne smije otkupiti njegov ugovor od Sassuola na kraju sezone.

No, s druge strane bilo je i onih koji nisu toliko iznenađeni lošom igrom Boatenga jer su od početka tvrdili da on jednostavno nije kalibar za ovaj klub, a pogotovo da mijenja Luisa Suareza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti