Messija nikad nismo gledali u očajnijem izdanju, a i pored toga je zabio gol

Loša igra Argentinca

Messija nikad nismo gledali u očajnijem izdanju, a i pored toga je zabio gol

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone trenutno igraju pred svojim navijačima protiv Valladolida utakmicu 24. kola španske La Lige.

Jasno je da je Barca veliki favorit u ovom meču i sve osim pobjede domaćeg tima bi bila ogromna senzacija. Ernesto Valverde odlučio je odmoriti većinu startera, no to se ne odnosi na Lionela Messija koji je na terenu od prve minute.

Međutim, Messi je odigrao užasno prvo poluvrijeme i vjerovatno jedno od najgorih u karijeri. Argentincu jednostavno ništa nije išlo od noge, te je pravio amaterske greške kod jednostavnih dodavanja. Nekoliko puta je pružao Valladolidu šansu za kontre, ali na njegovu sreću oni to nisu iskoristili.

No, pored svega Messi je uspio da utakmicu završi s postignutim golom jer je zatresao mrežu Valladolida u finišu prvog dijela iz penala. To je za njega već gol broj 30 u ovoj sezoni u svim takmičenjima što je zaista nevjerovatno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nevjerovatno zvuči da je u prvom dijelu Messi imao pet šuteva, a samo jedan u okvir (iz penala), dva od četiri uspješna driblinga, svega 28 tačnih paseva i čak 11 netačnih dodavanja. Od devet duela dobio je skromnih tri.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti