Najbolji teniser svijeta je četvrti put osvojio prestižnu nagradu

Nisu zaboravili na podršku koju im je pružio za vrijeme SP-a u Rusiji

Đoković dobio zanimljivu čestitku iz Hrvatske nakon osvajanja nagrade za najboljeg sportistu godine

S. Pašalić

Novak Đoković je sinoć na svečanoj ceremoniji u Monte Karlu dobio nagradu za Laureusovog najboljeg sportistu godine.

Srbijanskom teniseru je ovo bio četvrti put da osvaja ovu nagradu nakon što mu je nagrada uručena 2012., 2015. i 2016. godine.

Brojne su čestitke koje su pristigle Đokoviću nakon osvajanja ove nagrade, a jedna od njih je bila i iz Hrvatske koja je imala i svog kandidata za osvajanje ove prestižne nagrade a to je bio Luka Modrić.

"Iako bi naš glas išao Luki Modriću, čestitamo zasluženom dobitniku nagrade Laureus, Novaku Đokoviću, kojeg reprezentativci Hrvatske izrazito cijene", piše u čestitci na Twitter nalogu HNS-a.

Čelni ljudi HNS-a očigledno nisu zaboravili podršku koju je Novak Đoković pružio reprezentaciji Hrvatske u završnici Svjetskog prvenstva u Rusiji pa su se odlučili da uzvrate čestitkom Srbijanskom teniseru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.