Nevjerovatno

Kako, majstore? Navijač Liverpoola otputovao u Minhen na jučerašnju utakmicu

Sinoć je na Anifeldu odigran prvi duel Liverpoola i Bayerna u okviru osmine finala Lige prvaka, a isti je završen najnepopularnijim rezultatom 0:0.

Izostali su golovi, iako je viđen, posebno u prvom dijelu, solidan broj prilika. Ipak, fudbaleri dvije ekipe su sve prilike promašivali, ali "promašaj" jednog navijača može im biti utjeha.

Naime, jedan navijač Liverpoola je jučer otišao u Minhen kako bi gledao susret svojih miljenika i Bayerna. Naravno, nije ga odgledao jer se jučerašnja utakmica igrala na Anfieldu.

Navijač Liverpoola, poznat samo kao Paul, je sa Malte i uspio je napraviti nevjerovatan kiks. Kupio je avionske karte, a kupio je i ulaznice za utakmicu. Međutim, kupio je ulaznice za revanš u Minhenu i otputovao ka njemačkoj.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U svojoj kratkoj izjavi je pokušao opisati svoje iskustvo.

"Za sve sam ja kriv. Nije nornalno kada vidite navijača u bojama protivničkog kluba kako sam šeta po velikom gradu, a utakmica se zapravo igra u drugoj državi. Nema veze, biću u Minhenu i 13. marta kada se bude igrao revanš", izjavio je navijač Liverpoola koji tvrdi i da je karte kupovao u alkoholisanom stanju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.