Dok je igrao protiv Bayerna...

Mane nije naučio lekciju: Senegalac ponovo na meti pljačkaša

Dok je Sadio Mane sa svojim Liverpoolom igrao prvu utakmicu 1/8 finala Lige prvaka protiv Bayerna, pljačkaši su iskoristili priliku i "upali" u njegovu kuću.

Do provale u Maneovu kuću u Allertonu (južni Liverpool) došlo je u utorak između 18:00 i 23:45 sati, dok je 26-godišnji fudbaler bio na Anfieldu.

U kući u vrijeme provale nije bilo nikoga, a iz iste su otuđeni satovi, mobiteli, te ključevi od automobila.

Dok traju forenzička ispitivanja i istražne radnje, inspektor Phil Mahon je dao kratku izjavu o incidentu i između ostalog istakao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znamo da su konkretno satovi velike materijalne vrijednosti, a na sve osobe kojima je možda ponuđena prodaja predmeta koji potiču iz ove provale apelujemo da kontaktiraju policiju".

Inače, ovo nije prvi put da se Mane našao u ovakvoj situaciji. Naime, u njegovu kuću je provaljeno i u novembru 2017. godine dok je na Anfieldu igrao susret Lige prvaka protiv Maribora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.