Kako, majstore? Navijač Liverpoola otputovao u Minhen na jučerašnju utakmicu

Nevjerovatno

Kako, majstore? Navijač Liverpoola otputovao u Minhen na jučerašnju utakmicu

Sinoć je na Anifeldu odigran prvi duel Liverpoola i Bayerna u okviru osmine finala Lige prvaka, a isti je završen najnepopularnijim rezultatom 0:0.

Izostali su golovi, iako je viđen, posebno u prvom dijelu, solidan broj prilika. Ipak, fudbaleri dvije ekipe su sve prilike promašivali, ali "promašaj" jednog navijača može im biti utjeha.

Naime, jedan navijač Liverpoola je jučer otišao u Minhen kako bi gledao susret svojih miljenika i Bayerna. Naravno, nije ga odgledao jer se jučerašnja utakmica igrala na Anfieldu.

Navijač Liverpoola, poznat samo kao Paul, je sa Malte i uspio je napraviti nevjerovatan kiks. Kupio je avionske karte, a kupio je i ulaznice za utakmicu. Međutim, kupio je ulaznice za revanš u Minhenu i otputovao ka njemačkoj.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U svojoj kratkoj izjavi je pokušao opisati svoje iskustvo.

"Za sve sam ja kriv. Nije nornalno kada vidite navijača u bojama protivničkog kluba kako sam šeta po velikom gradu, a utakmica se zapravo igra u drugoj državi. Nema veze, biću u Minhenu i 13. marta kada se bude igrao revanš", izjavio je navijač Liverpoola koji tvrdi i da je karte kupovao u alkoholisanom stanju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

daca
Jesi puko drug Aferim ti
1 0
Kiss
Ja ih ne mogu kupit ni trijezan
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi