Potpisao ugovor do 2021.

Bivši omladinac Bešiktaša u BiH: Dogovorio saradnju sa Mladosti · Zvanično

Dan pred start drugog dijela sezone Mladost iz Doboja kod Kaknja je dobila novo pojačanje.

U nastavku sezone dres ovog premijerligaša će nositi 20-godišnji turski internacionalac Burak Yamac, koi je stavio paraf na ugovor do 2021. godine, a svojim dolaskom će ojačati konkurenciju u defanzivi. 

Yamac je već nekoliko mjeseci trenirao sa Mladosti, no danas nakon što je završena potrebna papirologija transfer je ozvaničen i time je stekao pravo nastupa za klub iz Doboja kod Kaknja.

Interesantno je da je Yamac prethodno bio dio velikog Bešiktaša, s čijim juniorskim sastavom je igrao UEFA-inu Ligu prvaka za mlade protiv Benfice, Napolija i Dynamo Kyiva.

U Mladost su, podsjećamo, ove zime stigli još Emir Velić, Kenan Muslimović, Kenan Horić, Matthias Fanimo, Berat Ayyildiz...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.