Mladost spremna dočekuje GOŠK, Nikolić proslavio rođendan
Mladost iz Doboja kod Kaknja spremna za početak proljetnog dijela sezone

Odlična atmosfera u Doboju kod Kaknja

Mladost spremna dočekuje GOŠK, Nikolić proslavio rođendan

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su odradili pretposljednji trening uoči subotnje utakmice protiv GOŠK-a.

Trener Adnan Zildžović na dispoziciji je imao sve fudbalere, s tim da je prema njegovim riječima upitan nastup Aladina Isakovića koji se oporavio, ali u stručnom štabu ne žele da žure.

Ekipa koja je u drugom dijelu jesenje sezone briljirala i tako se uključila u borbu za sami vrh tabele uvježbavala je na treningu specifične akcije, a u korist im je išlo i vrlo korektno stanje glavnog terena na kojem će u subotu dočekati Gabeljane.

"Zaista se ne smijemo požaliti na vremenske prilike koje nam omogućuvaju da uradimo sve ono što smo zamislili, bez obzira na to što je za sutra najavljena kiša. Ipak je februar mjesec i kako god da je vrijeme besmisleno se žaliti jer snijeg može padati i u maju. Mi smo potpuno spremni i mislim da smo dovoljno kvalitetni da nastavimo s dobrim igrama s kraja jesenjeg dijela sezone", rekao je trener Zildžović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon treninga stručni štab i igrači počašćeni su tortom, budući da danas rođendan slavi Nemanja Nikolić.

Top Komentari

MLADOST
Moja Mladost...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi