Derbi na Koševu u centru pažnje

Šta kažu kladionice za sutrašnje duele četvrtfinala Kupa BiH?

Endin Čaušević

Takmičenje u Kupu Bosne i Hercegovine nastavlja se sutra utakmicama četvrtfinala. 

Sutra su na rasporedu tri utakmice četvrtfinala Kupa BiH, dok je meč između Klisa i Sloge Gornje Crnjelovo prolongirana za 5. mart. Progam otvaraju TOŠK i Zvijeda u 14:30 sati, dok od 17 sati igraju Sarajevo - Zrinjski i Široki Brijeg - Borac.

Međutim, sigurno da će u centru pažnje biti sutrašnji okršaj na Koševu gdje se sastaju Sarajevo i Zrinjski. Ove dvije ekipe ove sezone bore se i za titulu prvaka Bosne i Hercegovine, no cilj je sigurno da pokušaju doći i do duple krune.

Volja žrijeba bila je da se Sarajevo i Zrinjski sastanu već u četvrtfinalu, a s nestrpljenjem se očekuje sutrašnji okršaj na Koševu. Također, poznate su i kvote za ovaj meč koji su veoma primamljive. Kladionica MOZZART u bogatoj ponudi ima i susret s Koševa, a kvote za ovaj meč pogledajte OVDJE.

Također, u ponudi kladionice MOZZART je utakmica koja se igra u istom terminu između Širokog i Borca. Jasno je da je klub s Pecare veliki favorit i zbog toga nije iznenađenje što je na njih tako mala kvota, dok je kvota na Borac čak 8,50. Kvote za ovaj susret pogledajte na OVOM linku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.