Četvrtfinale Kupa BiH

Poznati sastavi FK Sarajevo i HŠK Zrinjski

Endin Čaušević

Veliki derbi igra se danas na Koševu gdje se sastaju Sarajevo i Zrinjski u prvom meču četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Voljom žrijeba u četvrtfinalu ćemo gledati okršaj vjerovatno najvećih favorita za osvajanje trofeja Kupa BiH. Prvi meč igra se danas od 17 sati na Koševu, a treneri su već izabrali početne sastave.

Sarajevo će igrati u sastavu: Kovačević, Stanojević, Lazić, Hebibović, Ahmetović, Rahmanović, Velkoski, Mujakić, Bekić, Crepulja, Tatar.

Na klupi su: Dizdarević, Šabanović, Kapić, Šišić, Halilović, Handžić, Dupovac.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

S druge strane Zrinjski počinje meč u sastavu: Brkić, Gojković, Galić, Čirjak, Veselinović, Bekrić, Perišić, Jakovljević, Rustemović, Filipović, Kadušić.

Na klupi su: Soldo, Savić, Pezer, Marković, Stojkić, Stanić, Bekić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.