Prodajna mjesta otvorena su u 11 sati ujutro, ali navijači Dinama dosta prije početka prodaje su već polako zauzimali svoja mjesta u redovima koji su stvoreni.

Dinamo će imati veliku podršku

Maksimir će biti pun, u jednom danu prodano 20 hiljada ulaznica za utakmicu sa Benficom

Esmer Oštraković

Nevjerovatan interes navijača vlada za utakmicu osmine finala Evropske lige između Dinama i Benfice, koji se igra na Maksimiru.

Danas su u prodaju puštene ulaznice za ovu utakmicu, a prodan je zaista veliki broj ulaznica u jednom danu.

Prodajna mjesta otvorena su u 11 sati ujutro, ali navijači Dinama dosta prije početka prodaje su već polako zauzimali svoja mjesta u redovima koji su stvoreni.

Tako je u samo jednom danu prodano čak 20 hiljada ulaznica, a ostalo je još samo ulaznica za sjevernu tribinu, i to po cijeni od 120 kuna.

Sa druge strane, ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu prodavale su se po cijeni od 200 kuna, a Maksimir će, kako sada stvari stoje biti pun.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Dinamo je za sve svoje navijače koji dođu na utakmicu pripremio iznenađenje, ali se još uvijek ne zna o čemu je riječ.

"Pozivamo navijače da ulaznice kupe u pretprodaji kada će cijene biti veoma povoljnije od cijena na dan utakmice", rekli su iz Dinama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.