U Dinamu zadovoljno trljaju ruke: Italijanski velikan želi čak trojicu igrača tima sa Maksimira

Sjajne igre nogometaša Dinama nisu ostale nezapažene

U Dinamu zadovoljno trljaju ruke: Italijanski velikan želi čak trojicu igrača tima sa Maksimira

S. Pašalić

Nogometaši Dinama iz Zagreba su prošlog četvrtka na Maksimiru sa 3:0 savladali Viktoriju Plzen i plasirali se u osminu finala Evropske lige.

Nakon što je Dinamo izgubio prvu utakmicu sa 2:1, uslijedila je uzvratna utakmica na Maksimiru koju su domaći nogometaši sjajno odigrali i pobjedom od 3:0 ostvarili historijski uspjeh.

U osmini finala će Dinamo igrati protiv Benfice koja je ove sezone igrala u Ligi prvaka gdje je u grupi E završila na trećem mjestu iza Bayerna i Ajaxa te tako nastavila svoj put u Evropa ligi.

Sjajne igre nogometaša Dinama nisu ostale nezapažene pa su tako mnogi velikani pokazali interes za nekoliko igrača Dinama, a prema posljednjim informacijama italijanski velikan Milan je zainteresovan za čak trojicu igrača Dinama.

Radi se o Nikoli Mori, Antoniju Marinu i Daniju Olmu, a najveći interes je italijanski velikan pokazao za sjajnog španskog veznjaka Danija Olma za kojeg Milan planira izdvojiti 25 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi