Novo pojačanje

Sesar pojačava Tuzla City! · Saznajemo

Nekadašnji reprezentativac BiH Ivan Sesar pojačat će Tuzla City.

Sesar je početkom godine raskinuo ugovor s rumunskim Voluntarijem, a iako je imao proteklih sedmica pregovore s nekoliko klubova, na kraju je presudila korektnost i konkretnost Azmira Husića kojem je dao riječ.

Uzimajući u obzir kakve je partije pružao ranije igrajući za Sarajevo i Široki Brijeg, neupitno je da će ovaj vezista biti veliko pojačanje za Tuzlake, a na raspolaganje Mirzi Varešanoviću će se staviti tokom naredne sedmice.

Iza Sesara je veliko iskustvo. Izuzev epizode u BiH i Rumuniji, ranije je još igrao u Sloveniji, Hrvatskoj, Slovačkoj, Finskoj, Turskoj, a jedno vrijeme je bio i A reprezentativac naše zemlje.

Tuzla City se, dodajmo i to, trenutno u Premijer ligi nalazi na 10. poziciji

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.