Sesar napustio Inter Turku i pronašao novi klub

Nekada igrao za Sarajevo i Široki Brijeg

Sesar napustio Inter Turku i pronašao novi klub

Nekadašnji reprezentativac BiH Ivan Sesar završio je svoju epizodu u Finskoj.

Sesar koji je svojevremeno nosio dresove Sarajeva i Širokog Brijega u zimskom prijelaznom roku je potpisao za Inter Turku, ali nakon šest mjeseci odlučio je da raskine ugovor s ovim klubom.

To je Inter Turku potvrdio i na zvaničnoj stranici, navodeći da će bh. fudbaler svoju karijeru nastaviti u Rumuniji, ali nije navedeno i u kojem klubu.

"Inter Turku se zahvaljuje Sesaru na saradnji u proteklim mjesecima i želi mu sve najbolje u nastavku karijere", stoji u priopćenju ovog finskog prvoligaša.

Prije nego što je došao u Inter Turku Sesar je igrao upravo u Rumuniji, tačnije za Juventus iz Bukurešta, a kroz karijeru se uz BiH još okušao u Hrvatskoj, Turskoj, Slovačkoj, Sloveniji...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi