Vlatka Peras predsjednica Uprave kluba GNK DInamo

Žena na čelu Dinama po prvi put u historiji

Edmir Škorić

Vlatka Peras je ušla u historiju Dinama kao prva žena koja je zasjela na čelo hrvatskog prvaka.

Izvršni odbor GNK Dinamo je na redovnoj sjednici donio odluku o razrješenju Igora Kodžomana s mjesta predsjednika Uprave kluba, a na njegovo mjesto je imenovana Vlatka Peras, koja je bila članica Uprave GNK Dinamo.

Ovo je prvi put da je na čelo zagrebačkog kluba sjela žena, a do njenog je imenovanja došlo pošto Kodžoman po sili zakona ne može da obnaša tu funkciju jer je pravovremeno osuđen.

Vlatka Peras je rođena u Zagrebu 1977. godine i po zanimanju je magistra inženjerka zračnog prometa. Od 1998. godine radi u Dinamu. Bila je najprije djelatnica odjela za odnose s javnošću, radila je i u sportskom sektoru, a o 2005. je voditelja uredica Uprave kluba.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Izborom gospođe Vlatke Peras za predsjednicu Uprave GNK Dinamo mislim da smo učinili najbolju stvar. Radi se o osobi koja je stasala u Dinamu, počela od prve stepenice pa stigla do predsjednice Uprave. Gospođu Peras poznajem gotovo dva desetljeća. Cijelo to vrijeme razvijala se poslovno i ljudski i mislim da je ona potencijal koji će Dinamu jako dobro doći. Isto tako vjerujem da će svojim znanjem, upornošću i trudom, zajedno s ostalim članovima Uprave, uspješno voditi Dinamo uz punu podršku svih organa upravljanja kao i mene osobno. Siguran sam da nam s njom na čelu Uprave kluba slijedi nastavak ovog uspješnog razdoblja u kojem se GNK Dinamo nalazi", kazao je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.