Dinamo uvjerljiv, Gojak sjajan za 60 minuta igre

Prijateljski meč Modrih

Dinamo uvjerljiv, Gojak sjajan za 60 minuta igre

E. Škorić

Dinamo je danas s 3:0 pobijedio Krku u prijateljskom meču.

Modri su odigrali prijateljski susret sa slovenačkim drugoligašem, a a za Plave su golove postigli Gavranović, Moharrami i Mihaljević.

Najbolji dojam u redovima modrih, prema pisanju hrvatskih medija, ostavili su Mario Gavranović, dominantna figura u sredini terena bio je Amer Gojak, te Mario Šitum koji je odradio velik posao za dva gola Dinama.

Bh. reprezentativac je uz to asistirao kod gola Gavranovića, a teren je napustio poslije sat vremena igre.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za Dinamo su od prve minute igrali Zagorac, Moharrami, Lešković, Rrahmani, Musa, Kočar, Kadzior, Gojak, Ernst, Šitum, Gavranović, a šansu su još dobili Jurić, Tomašković, Župan, Marin, Mihaljević.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prazina
Nisam dinamovac, ali to je pravi profesionalni klub........daleko najveći u regiji. Jučer prvenstvo, danas prijateljski meč, a u četvrtak ih čeka Benfica u Europi. Ovima našima je dosta i jedna utakmica tjedno i odmah su umorni.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi