Odlučio da se oporavi od povrede koljena

U Interu iznenađeni kada su saznali šta Icardi radi "na svoju ruku"

Endin Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi jučer je razgovarao sa Lucianom Spallettijem i igračima Intera, te je donio dokaze da je zaista povrijeđen.

Icardi već nekoliko sedmica ne igra za Inter, a sve je počelo nakon što mu je oduzeta kapitenska traka jer već mjesecima odugovlači s potpisom novog ugovora.

Argentinski napadač je prvo tvrdio da je povrijeđen i da je to razlog što ne igra, no Inter je ondra uradio preglede na kojim je utvrđeno da je s Icardijevim koljenom sve u najboljem redu.

Icardi je jučer došao na Meazzu kako bi porazgovarao sa Spallettijem i saigračima i objasnio im da je zaista povrijeđen. On je donio dokaze da ne može igrati zbog koljena, ali je onda iznenadio Spallettija jer mu je otkrio da će se brzo vratiti.

U Interu nisu uopšte znali da je Icardi na svoju ruku odlučio da pokrene proces oporavka, te da samostalno trenira. Ovaj 26-godišnjak trenira daleko od ekipe Intera, te nije poznato da li će ga klub kazniti i zbog toga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.