Mauro Icardi se pojavio u klubu, obavio razgovore s igračima i trenerom Spallettijem
Mauro Icardi više nije omiljen na Giuseppe Meazzi

Mauro Icardi se pojavio u klubu, obavio razgovore s igračima i trenerom Spallettijem

Edmir Škorić

U Interu je danas održan sastanak, a pored igrača ovog kluba i trenera Luciana Spallettija, pojavio se i Mauro Icardi.

Icardi i Inter su 'na vi' posljednjih sedmica zbog svih dešavanja, ali novinar Sky Sporta tvrdi da je danas u klubu Argentinac imao razgovor sa ostatkom ekipe i stručnim štabom.

Icardi tvrdi da nije spreman da trenira zbog bolova u koljenu, čak je donio i doktorske nalaze kako bi uvjerio čelnike kluba da govori istinu, a pitanje je kada će se ponovo staviti na raspolaganje treneru Spallettiju.

Mauro i njegova supruga i zastupnica Wanda Nara oklijevali su oko produženja ugovora i to je izazvalo frustraciju kod čelnika kluba, pa je Argentinac ostao i bez kapitenske trake.

Nema detalja oko toga šta je Mauro govorio igračima i Spallettiju na sastanku, no niko od njih ne želi da se dešavaju ovakve stvari.

Mauro Icardi se obratio javnosti: Ne znam da li oni vole mene, kao što ja volim Inter!

"U najtežim trenucima se pokazuje najveća ljubav. Baš u takvim trenucima odlučio sam da budem uz Inter, jer sam čuo da moji golovi mogu da pomognu. Svi su mislili da smo loš tim, a ja ni pored svega toga nisam otišao, jer volim ove boje. Odbio sam brojne ponude koje bi malo ko odbio, igrao sam u bolovima. Boljelo je do suza danima. Jer, kada izađete na teren zaboravite na bol i želite da date maksimum. Nikada nisam slušao doktore, jer sam htio da igram, zbog Intera i ljubavi prema ovim bojama", napisao je Icardi te je dodao:

"Ova ljubav se uči u mojoj kući. Uvijek sam bio ljut na saigrače kada su htjeli da idu. Poštovao sam i navijače i grad i klub, svakog trenera, želio sam uvijek dobro svakom novom igraču. Navijači znaju šta sam sve uradio, ali svaka žrtva je zbog ljubavi. Ne znam da li u oni koji donose odluke vole mene, kao što ja volim Inter. U svakoj porodici se dešavaju dobre i loše stvari, ali ljubav pomaže da se prebrode. Potrebni je poštovanje i to su moji principi. U životu i u Interu, i za Inter", završio je Icardi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je navodno povrijeđen, ali također su sve glasnije priče da za njega više nema mjesta u Interu, te da klub želi da ga proda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi