Icardi nije pazio, ovim potezom je posebno navukao bijes navijača Intera
Napadač Intera je u problemima zbog ugovora, a trenutno ne igra zbog povrede koljena

Argentinac na meti navijača

Icardi nije pazio, ovim potezom je posebno navukao bijes navijača Intera

Edmir Škorić

Argentinski napadač Mauro Icardi nije omiljen kod navijača Intera zbog posljednjih dešavanja.

Icardi i Wanda Nara nisu u dobrim odnosima s Interom nakon što su odugovlačili s novm ugovorom, a onda je Argentinac ostao bez kapitenske trake, u klubu tvrde da lažira povredu samo da ne igra...

Zbog svega navedenog najbolji strijelac i najbolji igrač mogao bi na ljeto da ode iz Intera, a navijači ovog kluba mu neće oprostiti ni to što je sada lajkom podržao Juventus i pobjedu nad Napolijem.

Icardi je, naime, bivšem saigraču Cancelu lajkao objavu o pobjedi Juventusa i to je naravno odmah počelo da se širi italijanskim medijima i na forumima Intera.

Kako god, nije lako danas Icardiju, prate mu svaki korak, pod velikim je pritiskom, a čak je odlučio da doktorske nalaze odnese u klub kako bi sve u Interu uvjerio da je zaista povrijeđen.

Inter bio mogao biti gubitnik godine: Real Madrid dovodi Maura Icardija za "siću"

U italijanskim medijima se uveliko špekuliše da je Juventus spreman aktivirati otkupnu klauzulu Argentinca od 110 miliona eura i dovesti ga na kraju sezone, no sve ovo pomno prati i Real Madrid.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, kraljevski klub želi iskoristiti Icardijev i Interov loš odnos i kupiti ga ukoliko neki klub ne otkupi njegov ugovor. U Realu čekaju spremno rasplet situacije i ako ne bude timova koji će platiti 110 miliona eura oni imaju taktiku da dovedu Icardija za "siću".

Naime, Real Madrid će u tom slučaju ponuditi Interu između 40 i 50 miliona eura jer znaju da Inter neće imati mnogo opcija. Klubu je sigurno u interesu da prodaju Icardija nego da on narednu sezonu sjedi na klupi ili tribinama bez ikakve koristi za klub.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi