Crveni đavoli u velikim problemima

Povrede "masakrirale" Manchester United: Solskjaer vodi juniore na megdan PSG-u

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda sutra igraju u gostima protiv PSG-a revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka.

United nema baš mnogo šansi sutra u Parizu jer su u prvom meču poraženi na Old Traffordu sa 2:0. Također, Crveni đavoli imaju dosta problema s povredama zbog čega se Ole Gunnar Solskjaer našao na velikim mukama.

Norveški stručnjak na sutrašnjem meču ne može računati na čak desetoricu fudbalera zbog čega je bio primoran da u Pariz povede mahom igrače iz rezervnog tima Manchester Uniteda.

Povrede su napravile pravo rasulo u igračkom kadru, a United će sutra imati veliki broj fudbalera iz svoje akademije koji će biti u konkurenciji za meč Lige prvaka.

Solskjaer može računati na ove igrače: De Gea, Romero, Grant; Bailly, Dalot, Lindelof, Rojo, Shaw, Smalling, Williams, Young; Fred, Garner, Gomes, McTominay, Pereira, Chong, Greenwood, Lukaku, Rashford.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.