Solskjaer odlučio da Martial neće igrati protiv PSG-a i za to ima veoma dobar razlog

Već se predao?

Solskjaer odlučio da Martial neće igrati protiv PSG-a i za to ima veoma dobar razlog

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda sutra igraju revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka na gostovanju protiv PSG-a.

Crveni đavoli nemaju previše nade da mogu doći do četvrtfinala jer je PSG u prvoj utakmici na Old Traffordu pobijedio sa 2:0 i tako je već jednom nogom u narednoj fazi.

Veliki problem za engleski tim su i povrede jer Ole Gunnar Solskjaer ne može računati na čak osam fudbalera, dok su dvojica pod znakom pitanja. Očekivalo se da će se u tim nakon povrede vratiti Anthony Martial koji je trenirao odvojeno od ekipe, ali se to neće desiti.

Engleski mediji prenose da je Solskjaer odlučio da Martial neće igrati u Parizu, te da mu je sada dosta bitnije da francuski napadač bude spreman za Premiership.

Naime, United već za vikend očekuje veliki derbi jer će na svom terenu ugostiti ekipu Arsenala. Norveški stručnjak ne želi rizikovati s Martialom protiv PSG-a, te je odlučio da se on odmara i bude spreman za okršaj s Topnicima.

"Mislim da ne možemo rizikovati. Nije još odradio cijeli trening s ekipom i jasno je da nije 100% spreman", izjavio je Solskjaer.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pored Martiala na ovom meču neće igrati Pogba, Mata, Lingard, Herrera, Matić, Alexis i Valencia. Dok su pod znakom pitanja Darmian i Jones.

MOZZART kladionica nudi kvotu samo 1,02 na prolaz Parižana, dok je kvota na Crvene đavole čak 13,8.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi