Saopšteno iz N/FSBiH

Utakmice 22. kola Premijer lige BiH počinju minutom šutnje

Tragična smrt Krešimira Bandića zavila je u crno Bosnu i Hercegovinu.

Golman Širokog Brijega je u 23. godini doživio srčani udar u domu svog prijatelja, a unatoč brzoj reakciji, ljekari ga nisu uspjeli reanimirati.

Vijest o Bandićevoj smrti je potresla sve, posebno ljude u Širokom Brijegu koji su prethodnih mjeseci sarađivali s njim, a s tugom je primljena i u Nogometnom/Fudbalskom savezu naše zemlje.

Putem zvanične stranice iz N/FSBiH su saopštili da će svi susreti 22. kola Premijer lige ovog vikenda početi minutom šutnje kako bi se odala počast preminulom golmanu Širokog Brijega.

"N/FSBiH izražava iskreno saučešće porodici Bandić i Krešimirovim prijateljima", stoji u saopštenju.

Ove sezone Bandić je branio na tri utakmice Premijer lige u 10., 11. i 12. kolu protiv Zvijezde 09, Sarajeva i Tuzla Cityja, a saigrači su ga smatrali najvećim pozitivcem u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.