Navijači Širokog večeras će odati počast Bandiću

Okupljanje ispred prostorija kluba

Navijači Širokog večeras će odati počast Bandiću

E. Škorić

Navijači Nogometnog kluba Široki Brijeg najavili su za večeras spontano okupljanje kako bi odali počast Krešimiru Bandiću.

Podsjećamo, 23-godišnji golman Širokog Brijega tragično je preminuo večeras od posljedica infartka, što je izazvalo nevjericu i tugu širom BiH.

Navijači Širokog žele večeras odati počast Bandiću, pa je zakazano okupljanje ispred prostorija kluba u 22:30 sati.

Bandić je ove sezone upisao tri premijerligaška nastupa za Široki Brijeg, a prethodno je igrao za Zrinjski u kojem je i ponikao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi