Vučica ostala bez sportskog direktora

Monchi zvanično napustio Romu, pa se oglasio na Instagramu!

Roma je danas i zvanično ostala bez sportskog direktora.

Monchi je napustio klub nakon serije vrlo loših rezultata, a nakon što je odluka zvanično saopštena javnosti, Španac se oglasio preko društvenih mreža.

"Trebao mi je sekund da izaberem Rim, a bit će mi nemoguće zaboraviti. Naprijed Roma!", kratko je poručio Monchi preko Twittera, a nešto dužu poruku je ostavio na Instagramu.

On je poručio kako se odmah zaljubio u Rim te da je sa velikom strašću radio posao u Romi.

"Znam da nismo postigli sve rezultate za koje smo strastveno radili, zato smo se nekad i znali sukobiti. Želio bih se zahvaliti svim ljudima s kojima sam radio u ove dvije godine, svi vsu doprinjeli da Rim bude moj dom. Trebao mi je sekund da izaberem Rim, a bit će mi nemoguće da zaboravim. Naprijed Roma", napisao je Monchi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, on je ulogu sportskog direktora Vučice preuzeo na ljeto 2017. godine, a navijači su mu najviše zamjerili to što se prošlog ljeta olako odrekao fudbalera kao što su Radja Nainggolan, Alisson Becker ili Kevin Strootman. S druge strane, definitivno se ispostavilo da nije doveo dostojne zamjene.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.