Otkud grb PSG-a na njegovom dresu?

Izgleda da u Unitedu nisu bili spremni na to da će Greenwood igrati

Mladi fudbaler Manchester Uniteda Mason Greenwood prije dvije noći je debitovao u Ligi šampiona.

On je u posljednjim trenucima susreta PSG - Manchester United zamijenio Ashleyja Younga i na taj način postao najmlađi fudbaler koji je za Crvene đavole zaigrao u Ligi prvaka.

On je već danas u školi i vratio se svojim normalnim obavezama, pa vjerovatno nije ni skontao da su mediji uveliko počeli istraživati jedan detalj na njegovom dresu.

Očigledno je da ni u Manchester Unitedu nisu računali na to da će Greenwood zaigrati protiv PSG-a, pa je njihov 'kitman' (čovjek zadužen za dresove) očigledno koristio brojeve koje koristi kitmen PSG-a.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Upravo zbog toga je na dresu Greenwooda osvanuo i grb PSG-a i to na brojevima na leđima, a sada je poznato i zašto.

Bilo kako bilo, navijačima Uniteda to sigurno ne predstavlja nikakav problem u ovom trenutku.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.