Crveni đavoli stekli prijatelje na jugu Francuske

Navijači Marseillea čestitali Unitedu na izbacivanju "QSG-a"

PSG je bio gotovo siguran putnik u četvrtfinale Lige prvaka nakon 0:2 na Old Traffordu, ali su izabranici Ole Gunnara Solskjaera imali druge zamisli.

Slavio je Manchester United sa 1:3 u revanšu 1/8 finala LP na Parku prinčeva, režirao senzaciju i prošao u četvrtfinale.

Manchester United je pobjedom nad PSG-om momentalno stekao prijatelje na jugu Francuske, s obzirom da navijači Marseillea (najvećeg rivala PSG-a) ne prestaju likovati od srijede.

Marseille je sinoć na svom Velodromeu savladao Nicu u okviru francuskog šampionata, a domaći navijači su imali zanimljivu poruku upućenu Manchesteru Unitedu, ali i PSG-u.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"1:3 u gu**cu QSG. Čestitke Unitedu", poručili su navijači Marseillea.

Inače, i iza akronima QSG se krije provokacija s obzirom da ga navijači Marseillea koriste zbog ogromnog priliva investicija iz Katara (Qatar) u Paris Saint-Germain.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.