Mario Balotelli golom protiv svog bivšeg kluba donio Marseilleu sva tri boda
Balotelli je na neobičan način proslavio svoj gol

Marseille je ušao u dobru formu

Mario Balotelli golom protiv svog bivšeg kluba donio Marseilleu sva tri boda

S. Pašalić

Marseille je u 28. kolu francuskog prvenstva dočekao ekipu Nice i stigao do pobjede 1:0.

Nogometaši domaće ekipe su puno bolje odigrali prvo poluvrijeme od gostiju, ali se ipak na odmor otišlo sa rezultatom 0:0.

I u nastavku je Marseille nastavio sa napadima, a to im se isplatilo u 61. minuti kada je Ocampos ubacio loptu u šesnaesterac gostiju, a Mario Balotelli odlično skočio i glavom loptu poslao u mrežu svog bivšeg kluba za 1:0.

Marseille je i nakon tga bio bolja ekipa na terenu, ali se rezultat do kraja nije mijenjao pa je ostalo 1:0 za domaću ekipu. Nakon nove pobjede Marseille se nalazi na trećem mjestu na tabeli sa 47 bodova te za trećeplasiranim Lyonom zaostaje samo tri boda. Nica je na devetom mjestu sa 40 bodova.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi