Njemu je svejedno

U Realu svi na nogama, čeka se Zidane, a šta Bale radi?

E. Škorić

U iščekivanju smo Realove objave da se Zinedine Zidane vratio, ali nije to vijest koja je svima u Madridu "od vitalnog interesa".

Zidane bi ubrzo trebao da bude imenovan za novog-starog trenera Reala nakon očajne sezone pod vodstvom Lopeteguija i Solarija, a njegov povratak naravno je vijest godine za navijače madridskog kluba.

I dok su svi na nogama, osporavani i ove sezone često izviždani Gareth Bael očito ima nekog bitnijeg i važnijeg posla.

Na društvenim mrežama Bale je podijelio video na kojem se vidi kako uživa u igranju golfa na terenima na Floridi.

Kaže da je dva čeka PGA tour u golfu koji se igra od 14. do 17. marta, a brige i Real su mu očigledno u drugom planu.

Bale je trebao da bude glavni igrač Reala kada su otišli Ronaldo i Zidane, mislilo se da će mu svanuti, no Velšanin se nije snašao i sada, kada se vraća Zidane, čini se da je njegovo vrijeme u Španiji odbrojano.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale bi se na ljeto mogao vratiti u Englesku, a tamo ga najviše želi Manchester United.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.