Foto: Instagram

Igrači će letjeti po terenu

Kakva podrška! Zagrepčanka na golom tijelu oslikala Dinamov grb

O. Lekić

Malo više od sat vremena ostalo je do utakmice između Benfice i Dinama.

"Modri" su u prvom susretu odigranom na Maksimiru slavili s minimalnih 1:0 i tako otvorili vrata četvrtfinala Evropske lige, a da bi se našli među 'kremom' potrebno je da na kultnom Luzu ponove sjajan meč i eliminišu Benficu.

Gojaku, Dilaveru i društvu podršku je pružila i prelijepa Zagrepčanka Marija Žilec. Ona je, naime, oslikala svoje savršeno tijelo u bojama Dinama i tako doslovno zapalila društvene mreže, a ispod fotografije postavila je opis: "Danas ćemo pobijediti".

Marijin vid podrške je oduševio brojne Dinamove navijače, a nema sumnje da je dala dodatni motiv i igračima. Na društvenim mrežama se već mogu vidjeti zanimljivi komentari poput onih da uz ovakvu podršku Modri mogu i do finala.

Na sličan način Marija je, podsjetimo, ljetos bodrila i hrvatsku reprezentaciju na Mundijalu u Rusiji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.